Sunnuntaina saapui Portugalin myrskyn rippeet Torreviejaankin

Ulkona tulee niin että ikkunat kolisee ja heiluu. Vettä sataa ja taivas on paksussa pilviverhossa. Eilen ei ollut vielä mitään merkkejä myrskystä. – oli aurinkoista ja lämmintä Tänään on siis ollut hyvää aikaa tehdä näyttötutkinnon suorittamiseen liittyviä kirjallisia tehtäviä sekä suunnitella ensi viikonlopun Suomen Itsenäisyyspäivä-juhlan ohjelmaa ja kutsua. Espanjassa on myös samaan aikaan pyhäpäivä, silloin vietetään täällä Perustuslain-päivää.

Eilen oli siis lämmintä ja hyvä sää tehdä taas tuttavuutta ”kotikaupunkimme” kanssa. Torrevieja tarkoittaa vanhaa tornia – La Torre on torni ja vieja on vanha. Löysimme eilen tämän kaupungin symbolin, kun kävimme junabussiajelulla. Junabussiajelu kesti 30 minuuttia ja kulki rantatietä La Matan kaupungin osaan asti ja takaisin. Hinta oli vain 3 euroa. Ei ollut paljon turisteja kyydissä. Monet lähteävät täältä jouluksi kotiin ja palaavat takaisin tammikuun puolella.Torreviejan torni

Huomenna alkaa viimeinen työharjoitteluviikko. Ja uskon, että viikosta tulee aika kiireinen, koska 4.12 on  meidän järjestämä Murcian jouluostosretki ja lauantaina 6.12 on kahvilassa Itsenäisyyspäiväjuhla – rento juhla. Itsenäisyyspäiväohjelmaa varten kävimme eilen ostamassa bingoon liittyvät tarvikkeet. Illalla testasimme laitteen toiminnan ja kellotimme kuinka kauan menee aikaa kierrokseen. Saa nähdä miten se käytännössä menee. Pääpalkintona on suomalainen joulukinkku eli siis kinkkubingo. Mutta sitä ennen Murciaan kokopäiväretkelle. Käveltiin eilen bussiasemalle, josta tilausbussi hakee meidän ryhmän. Meidän kämpältä on bussiasemalle on 2 kilometriä. Sinne menemme todennäköisesti kävellen, jotta olemme varmasti ajoissa paikan päällä ottamassa ryhmää vastaan. Hyvä aamulenkki!

Toivotaan että myrsky laantuu iltaan mennessä ja pääsemme ulos syömään ja ostamaan vielä tuliaisia kotiin vietäväksi. Säätiedotusta seuraamme jännittyneinä Murcian retkeäkin ajatellen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s