Jouluostosretken tuotteistaminen

Lähetimme ennakkoon kyselyn kahvilan ja marketin asiakkaille minkälaista ohjelmaa tai toimintaa he haluaisivat järjestettävän. Saimme vastauksia 30, joissa toivottottiin muun muassa retkiä. Nyt sitten olen tuotteistanut retken – tällä kertaa retki on jouluostosretki Murciaan. 4.12 Murciassa avautuu käsityöläisten joulumarkkinat, jotka kestävät aina tammikuun 5. päivään asti. Ongelmitta retken tuotteistaminen ei ole sujunut, eikä kaikki ole vieläkään lopullisesti valmista. Olen saanut huomata, että sähköpostikäyttäytyminen on tällä erilaista kuin meillä. Sähköpostin perään pitää soitella ja varmistaa, että lähettämäsi viesti on tullut huomioiduksi. Ravintolakaan ei ole vielä vahvistanut varausta, mutta luottavaisin mielin uskotaan, että varaus on olemassa.

Kävimme ennakkoon tutustumassa Murcian nähtävyyksiin. Samalla kellotimme kuinka kauan sinne kestää Torreviejasta. Olimme liikenteessä henkilöautolla, joten täytyy ottaa huomioon ryhmän koko sekä bussille asetut nopeusrajoitukset. Matkaan menee noin tunti suuntaansa. Heli toteuttaa retken, ja minä toimin apurina. Murciassa on hieno vanha kaupunki, jossa kaudut ovat hyvin kapeat ja jonkin verran sokkeloisetkin. Täytyy pitää huolta, että ryhmä pysyy kasassa,

Päivät ja viikot kuluvat todella nopeasti! Jäljellä työharjoittelusta on vain 1,5 viikkoa. Vielä on asioita, jotka eivät luonnistu ilman neuvoa, mutta jotain sentään jo osaan. Työtehtävät harjoittelupaikassamme ovat monipuolisia, koska matkatoimiston yhteydessä toimii varustemyymälä, kahvila ja suomalaisia tuotteita myyvä market. Yrityksessä vakituisesti työskentelevät henkilöt ovat varsinaisia monitaituireita, ja aina niin ystävällisiä ja avuliaita. Nostan heille hattua.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s