Tapas – pienet espanjalaiset syötävät

Tänään 20.11 alkoi Torreviejan 11. tapaskierros. Yli 50 ravintolaa kilpailee parhaan tapaspaikan tittelistä kahtena viikonloppuna. Asiakkaat voivat äänestää suosikkiaan. Alla linkki tapastapahtumasta, jos kiinnostaa nähdä minkälaisia annoksia on tarjolla. Yleensä espanjalaiset menevät illalliselle kello 20 jälkeen. Me emme vielä toisena työviikkonakaan ole tottuneet lähtemään syömään illalla myöhään  – ainakaan arkipäivinä.

http://rutadelatapatorrevieja.com

Töissä päivitellään nettisivuille jo ensi vuoden green fee hintoja.  Asiakkaatkin varaavat aikoja kentille ensi kevääksi. Joulun ajaksi hetkeksi kuitenkin hiljenee. Kelit muuttuvat epävakaisemmiksi pelaamisen kannalta – täälläkin on siis talvikausi. Aurinkopäiviä Torreviejassa on vuodessa kuitenkin yli 300. Ei paha.

Torrevieja on kesäkaupunki, nyt näkee paljon asuntoja, ravintoloita ja liikkeitä tyhjillään. Ei valoja ja metalliset kaihtimet on vedetty ikkunoiden eteen. Ikkunat on yksinkertaista lasia, metallikaihtimet toimivat suojana murroille sekä lämpötilan vaihtelulle. Rakennuksien äänieristeet ovat myös kovin heppoisia. Jos yläkerta saapuu kotiin aamuyöstä, niin se varmasti kuuluu alakertaan. Lattiamateriaalina käytetään joka huoneessa kivilaattoja ja sisällä kävellää kengät jalassa. Vanhoissa taloissa vesi lämpiää kaasulla, joten kesken hiusten pesun saattaa lämpimän veden sijaan tulla kylmää vettä. Flanellipyjama ja villasukat on tarpeen talviaikaan. Itsetehtyjä villasukkia voi ostaa Torremarketista, jos ei itse neulo.

Viikoloppu on edessä ja tarkoitus mennä Murciaan tutustumaan nähtävyyksiin ja ruokaravintoloihin. Tietoja tarvitaan tuotteistamisen ja tapahtuman toteuttamisen näyttötutkintojen osasuorituksiin. Mutta siitä lisää ehkä tuonnempana.

Buenas Noches.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s