Green fee ja Bogey – Mitä ne tarkoittaa?

Saavuimme Espanjan Costa Blancalle Torreviejaan työharjoitteluun golf-matkatoimistoon. Tulimme perille jo viikonloppuna, jotta saamme asettua aloilleen ennen ensimmäistä työpäivää. Onneksi saavuimme sillä tutustuimme heti espanjalaiseen mañana-kulttuuriin. Meillä oli sovittu asunnon katselmus kello 12 sunnuntaina, mutta vuokranantajaa ei kuulunut koko päivänä. Seuraavana päivänä saimme onneksi asuntoasian järjestykseen ja pääsimme asettumaan taloksi. Turhautuminen muuttui helpotukseksi. Saimme siis alkusoittoa siitä mihin on tottuminen tässä maassa.

Ensimmäinen työviikko on nyt takana ja muutama golf-termikin  on tullut tutuksi. Toimistossa, jossa työskentelemme ei vietetä siestaa, jota vietetään normaalisti täällä rannikolla noin kello 14-17. Työtehtävät ovat monipuolisia ja päivät ovat hyvinkin vaihtelevia. Välillä on kiire ja välillä vähän rauhallisempaa. Golf-kauden High season on täällä parhaillaan.Kuva 001

Nyt viikonloppuna on vapaata ja pääsemme toivottavasti tutustumaan kaupungin ja vähän kaupungin ulkopuolellakin oleviin nähtävyyksiin. Suomessa on tottu siihen, että bussi tulee pysäkille niin kuin aikataulussa lukee, mutta tällä se tulee sitten kun ehtii. Muutenkin osa bussilinjoista kulkee vain kerran tunnissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s